Wicanders | Amorim Cork Flooring

Wicanders Wise

Natural Performance

WWW.WICANDERS.COM/NL

Natural Performance

Wicanders heeft een erfenis die teruggaat tot 1868. Het maakt deel uit van Amorim Cork Flooring, het wereldwijd toonaangevende merk in kurkvloeren, aanwezig in meer dan 80 landen wereldwijd.
De belofte is om Vloeren om op te leven te bieden, klaar voor het echte leven, voor ons huis en kantoor, voor onze verschillende ritmes, voor ons gezin en onze huisdieren. Voor al die prachtige en eenvoudige, maar soms onverwachte momenten, dankzij de duurzaamheid en prestaties van Wicanders.
Door de jaren heen heeft Wicanders performante en duurzame vloeren en wandbekleding ontwikkeld met het exclusieve comfort van kurk. Door state-of-the-art technologie te combineren met deze unieke grondstof, wordt een hoger niveau van comfort in vloeren bereikt.
Wicanders kurkvloeren, verkrijgbaar met kurk, hout en steen motieven, kunnen een stille en thermisch geïsoleerde omgeving bieden die schokken verdraagt ​​en zeer comfortabel is om op te lopen en op te staan.
Wicanders betekent continu comfort en levenslange prestaties.
 

Stilte

Stilte

Loopgeluidsreductie tot 53%

Natuurlijke thermische isolatie

Natuurlijke thermische isolatie

Optimale vloertemperatuur het hele jaar door

Loopcomfort

Loopcomfort

Superieur gevoel van comfort, zelfs bij blootsvoets lopen

Impact weerstand

Impact weerstand

Hoogste schokabsorberende prestaties

Binnenlucht kwaliteit

Binnenlucht kwaliteit

Beantwoordend aan de strengste kwaliteitsnormen voor binnenlucht na te zijn getest op meer dan 2000 potentiële chemicaliën.

Wicanders betekent continu comfort en levenslange prestaties

WWW.WICANDERS.NL

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.