Wicanders | Amorim Cork Flooring

Wicanders Wise

Natural Performance

WWW.WICANDERS.COM/NL

Natural Performance

Wicanders Wise heeft een nalatenschap die teruggaat tot 1868. Het maakt deel uit van Amorim Cork Flooring, wereldwijd marktleider in vloeroplossingen op basis van kurk, aanwezig in meer dan 80 landen.
Met respect voor de natuur als een van haar kernwaarden heeft Wicanders Wise duurzame en duurzame vloer- en wandbekledingsoplossingen ontwikkeld met het exclusieve comfort van kurk. Het assortiment is 100% PVC-vrij en heeft een opmerkelijke negatieve koolstofbalans, wat bijdraagt aan de vermindering van het broeikaseffect. 
Door geavanceerde technologie te combineren met deze unieke grondstof bereiken we de hoogste standaard in vloeren.
Wicanders Wise kurkvloeren zijn verkrijgbaar in kurk, hout en steen en bieden een stille en thermisch geïsoleerde omgeving die tegen een stootje kan en zeer comfortabel is om op te lopen en staan.

Stilte

Stilte

Loopgeluidsreductie tot 53%

Natuurlijke thermische isolatie

Natuurlijke thermische isolatie

Optimale vloertemperatuur het hele jaar door

Loopcomfort

Loopcomfort

Superieur gevoel van comfort, zelfs bij blootsvoets lopen

Impact weerstand

Impact weerstand

Hoogste schokabsorberende prestaties

Binnenlucht kwaliteit

Binnenlucht kwaliteit

Beantwoordend aan de strengste kwaliteitsnormen voor binnenlucht na te zijn getest op meer dan 2000 potentiële chemicaliën.

Wicanders betekent continu comfort en levenslange prestaties

WWW.WICANDERS.NL

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.