Gezondheid | Amorim Cork Flooring

Gezondheid

Loopcomfort

Lopen op te harde vloeren creëert energie die omhoog beweegt naar onze spieren en pezen, waardoor ze gaan trillen. Dit wordt veroorzaakt door de impact van onze hiel op de vloer. Deze trillingen doen met de tijd pijn aan onze voeten, benen, onder- en bovenrug, waardoor er een teveel aan spanning ontstaat. Te zachte vloeren veroorzaken vermoeidheid en zijn niet gemakkelijk om op te lopen. Dit is beter te begrijpen als u gedurende 45 minuten op zacht zand loopt. Amorim Cork Flooring vloeren zijn zachter dan laminaat en harder dan tapijt en zijn de perfecte mix om de impact op de hiel en gerelateerde lichaamsspanningen te verminderen, maar stabiel genoeg om de voet te stimuleren en de nodige stabiliteit te bieden om de inspanning bij het lopen te verminderen en lichaamsmoeheid te verminderen.

Binnenlucht kwaliteit

Binnenlucht kwaliteit

Beantwoordend aan de strengste kwaliteitsnormen voor binnenlucht na te zijn getest op meer dan 2000 potentiële chemicaliën.

Franse regelgeving inzake VOC-emissies

Franse certificering die producten classificeert op basis van hun VOC-emissie. Onze producten zijn geclassificeerd op het hoogste niveau (A +)

Greenguard-certificering

De Noord-Amerikaanse Greenguard certificering identificeert producten met een lage chemische uitstoot, waardoor de lucht waarin ze worden gebruikt wordt verbeterd. Onze producten zijn bekroond met de GOLD-certificering. Het betreft een erg strikt certificeringscriterium dat ervoor zorgt dat een product geschikt is voor gebruik in omgevingen zoals scholen en zorginstellingen.

TÜV PROFiCERT

TÜV PROFiCERT is een transnationaal certificaat voor VOC-emissie en luchtkwaliteit, wat bevestigt dat een product voldoet aan verschillende nationale voorschriften zoals AgBB (Duitsland), Belgische VOC-regelgeving, Fins M1, BREEAM, LEED v4 (buiten Noord-Amerika), RAL-UZ 120 en de Oostenrijkse milieukeur (richtlijn UZ 56). In oktober 2017 behaalde Amorim Cork Flooring als eerste vloerenbedrijf de TÜV-certificering op het hoogste niveau - Premium.

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.