Over ons | Amorim Cork Flooring

Ons bedrijf

Amorim Cork Flooring

In een wereld die voortdurend verandert, is kurk de grond die je onder je voeten wilt voelen.

Amorim Cork Flooring is onderdeel van Corticeira Amorim, 's werelds grootste producent van kurkproducten. Het is marktleider en draagt als geen andere speler in de sector bij aan duurzaamheid en innovatie.
Amorim Cork Flooring begon in de jaren '70 als een klein bedrijfje voor kurkvloeren, ontstaan uit het "circulaire economie" idee - een aanzienlijke toename van de productie van kurkstoppen (de hoofdactiviteit van Corticeira Amorim) leidde ertoe dat Amorim gebruik maakte van de restproducten, waarbij de eerste stappen richting leiderschap gezet werden op het vlak van duurzame ontwikkeling.
 

Innovatie en design

Innovatie en design

Amorim Cork Flooring combineert inspiratie vanuit de natuur met geavanceerde technologieën. Het resultaat is een reeks veelzijdige vloeren van topkwaliteit met onmiskenbare duurzaamheid en comfort.

Onze unieke bekledingen gebruiken innovatieve technologieën om de natuurlijke eigenschappen van kurk te verbeteren. Ons portfolio integreert verschillende oplossingen, waarvan sommige een revolutie teweeg hebben gebracht in het traditionele concept van kurkvloeren. Van woningen tot hotels, restaurants tot bibliotheken, musea tot kantoren, onze producten zijn geschikt voor elk residentieel of commercieel project dat op zoek is naar uitzonderlijk comfort en prestaties.

Onze gedeelde passie voor kurk

Ons doel


Wij ontwikkelen innovatieve en groene, duurzame vloeroplossingen op basis van kurk om bij te dragen aan onze gezondheid, ons comfort en onze toekomst.

Niets wordt verspild, alles wordt getransformeerd

Groen productieproces

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.