Amorim WISE | Amorim Cork Flooring

Amorim WISE

Omarm de natuur. Groen heeft de toekomst.

WWW.AMORIMWISE.NL

Ruimtes verbeteren, de toekomst vormgeven.

Duurzaamheid is veel meer dan het beschermen en behouden van de natuur. Het is in de eerste plaats het concept van het vinden van balans tussen ons als mens en onze natuurlijke omgeving. Een van de kernwaarden van Amorim WISE is het respect voor de natuur.
Het gehele portfolio heeft een opmerkelijke negatieve koolstofbalans, waardoor aardopwarming wordt verminderd en het welzijn van mensen wordt bevorderd. Naast zijn opmerkelijke duurzaamheidsreferenties is Amorim WISE ook een high-end product dat hoge kwaliteit combineert met avant-garde en een uniek design. Inventiviteit, inspiratie, expertise en innovatie zijn enkele van de woorden die Amorim WISE-producten beschrijven.  Amorim WISE is verkrijgbaar in drie verschillende opmerkelijke soorten motieven kurk, hout en steen en 2 technische oplossingen, Inspire 700 en Pure. De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral met het Pure Signature-assortiment dat meer dan 17.000 combinaties biedt. Het Amorim WISE-portfolio combineert de unieke eigenschappen en duurzaamheid van kurk, met innovatief design en ultramoderne technologie.

Klimaat positief

Klimaat positief

Amorim WISE-vloeren hebben een opmerkelijke negatieve koolstofbalans bereikt, waardoor het klimaatpositieve vloeren zijn.

PVC vrij

PVC vrij

De veiligste optie voor uw ruimte dankzij dePVC vrije meerlagige kurkstructuur

Binnenlucht kwaliteit

Binnenlucht kwaliteit

Beantwoordend aan de strengste kwaliteitsnormen voor binnenlucht na te zijn getest op meer dan 2000 potentiële chemicaliën.

Hoogwaardige ontwerpen

Hoogwaardige ontwerpen

Unieke vloermotieven geïnspireerd door de natuur die past bij elke stijl en dit op een duurzame manier.

Als negatief extreem positief is

WWW.AMORIMWISE.NL

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.