Duurzaamheid | Amorim Cork Flooring

Duurzaamheid

Milieuprestatie

Respect voor de natuur staat centraal in ons bestaan. Daarom is er voor zorgen dat onze processen en producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieubescherming, ingebed in onze cultuur.

Milieuproductverklaring

EPD Environmental Product Declaration is een onafhankelijke evaluatie door derden die milieugegevens van producten rapporteert op basis van hun levenscyclusanalyse. Een product met een EPD garandeert aan de consument dat het de milieunormen respecteert.

Blauwe Engel

Blue Angel is een vrijwillige certificering die voldoet aan strenge milieunormen en bekend staat als referentiegids voor een duurzamere manier van leven. Blue Angel is synoniem voor een product (of dienst) dat voldoet aan strenge criteria voor milieuprestaties, zoals het PVC-vrij zijn.

CO₂-retentie

klimaatpositieve vloeren (62%)

Meer dan 60% van onze producten zijn CO₂-negatief, wat betekent dat ze meer CO₂ uit de atmosfeer opvangen dan ze uitstoten, waardoor aardopwarming wordt verminderd.

Duurzame gebouwen

Duurzame gebouwen

Al onze producten dragen met punten bij aan LEED- en BREEAM-certificeringen voor duurzaam bouwen.

LEED

Producten van Amorim Cork Flooring dragen bij met punten in de volgende categorieën:
Materialen en bronnen
Kwaliteit van de binnenomgeving
 

BREEAM

Producten van Amorim Cork Flooring dragen bij met punten in de volgende categorieën:
Gezondheid
Materialen
 

De natuurlijk geboren technologie

Over kurk

Amorim Cork Flooring gebruikt kleine tekstbestanden, cookies, om een optimale ervaring te creëren bij het gebruik van onze website. Door op "Verzenden" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op uw computer en mobiele apparaat vanuit onze website.

Bekijk hier ons privacybeleidhier.